Review Adcreative.ai: Bereik meer klanten met behulp van AI!

Tegenwoordig gebruiken bedrijven vooral online marketing. Niet alleen maar via internet browsers, maar vooral ook via social media. Goede content creëren is hierbij essentieel. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen met een AI-tool zoals Adcreative.ai. Wij waren erg benieuwd naar deze AI-tool, en dus schreven wij een review over Adcreative.ai

Wil jij weten hoe Adcreative.ai kan helpen bij jouw marketing?

En wil jij meer weten over hoe Adcreative.ai scoort?

In deze review van Adcreative.ai behandelen we deze tool uitgebreid. Lees dus snel verder om erachter te komen hoe Adcreative.ai kan helpen met jouw marketing!

Review Adcreative.ai: Algemeen overzicht

ServiceMarketing
Gratis tool?Nee
Minimale kosten$21
Algemene score4.0 ⭐️

Review Adcreative.ai: Score overzicht

OnderdeelScore ⭐️
Functionaliteiten5.0 ⭐️
Gebruiksvriendelijk4.5 ⭐️
Klantenservice2.5 ⭐️
Prijs4.0 ⭐️

Voor wie is Adcreative.ai geschikt?

In principe is Adcreative.ai voor iedereen geschikt. Voor zowel personen, ondernemers als grote bedrijven.

Wat ons betreft is de tool vooral geschikt voor mensen of bedrijven die niet handig zijn in het maken van content of advertenties, of voor mensen of bedrijven die hun content/advertenties willen optimaliseren zonder een dure specialist in te huren.

De tool is een goedkoop alternatief voor een specialist. Specialisten leveren wellicht hetzelfde resultaat, maar kosten ook een veelvoud.

Dus de tool is voor iedereen geschikt die content of advertenties wil maken met een hoog conversiepercentage en hier niet te veel geld aan kwijt wil zijn.

Welke functionaliteiten heeft Adcreative.ai?

Adcreative.ai heeft veel verschillende functionaliteiten. Dit maakt de tool veelzijdig en een grote aanvulling voor veel bedrijven.

Om te beginnen kun je met Adcreative.ai kan je op een eenvoudige en intuïtieve manier GPT-3 gegenereerde advertenties maken. Niet geheel onverwacht gezien de naam natuurlijk.

Voor advertenties kan de AI-tool je helpen met bijvoorbeeld goede titels, teksten en banners. Voeg zelf een foto toe en Adcreative.ai laat je zo tientallen goede opties zien. Zo eenvoudig heb je nog nooit een foto omgezet in een advertentie!

Bovendien kan Adcreative.ai verschillende soorten advertenties maken, waaronder social media posts, Google Ads, Facebook Ads en e-mail. Hiermee kun je dus op elk platform scoren met jouw advertentie.

Review Adcreative AI (2)

Naast advertenties kun je met deze AI-tool ook mooie social media posts maken. Hiermee bedoelen we de posts die je gewoon op je profiel plaatst, zonder dat dit geld kost.

Ook hierbij geeft Adcreative.ai je vele mogelijke opties. Daarnaast wordt de post qua formaat geoptimaliseerd voor het betreffende platform. Content creëren is op deze manier echt kinderlijk eenvoudig.

Review Adcreative AI (3)

Naast het creëren van content of advertenties kan de tool je ook inzichten geven. Zo kun je je concurrenten analyseren. Hierbij krijg je inzicht in wat goed scoort, hoeveel bezoekers de concurrent trekt en waar de bezoekers vandaan komen.

Review Adcreative AI (4)

Tot slot kun je ook nog eens A/B testen met deze tool. Op deze manier word je geholpen om snel inzicht te krijgen in welke advertenties het beste presteren.

De tool is dus vrij uitgebreid en te gebruiken voor veel verschillende soorten bedrijven. Zeker voor mensen die graag willen adverteren of meer met social media willen doen is Adcreative.ai een goede optie. Je kunt met deze tool eenvoudig je bedrijf een boost geven op het gebied van content en advertenties.

Hoe gebruiksvriendelijk is Adcreative.ai?

Een tool met veel functionaliteiten is niet per se gebruiksvriendelijk. Gelukkig is Adcreative.ai dat wel. Ondanks de vele opties vinden wij het een eenvoudige tool om mee te werken.

Zo is het vrij eenvoudig om met Adcreative.ai een advertentie te creëren. De tool geeft namelijk allerlei suggesties voor teksten, titels en verschillende samenstellingen van de advertentie.

Dit werkt vergelijkbaar voor het maken van content voor social media. Je kunt zelf nog aanpassingen aanbrengen als je dit graag wil.

Review Adcreative AI (5)

Wij zijn zeker geen experts op het gebied van advertenties en content maken, maar ook wij kregen het voor elkaar om leuke dingen te maken. Of deze advertenties ook gerendeerd zouden hebben kunnen we niet zeggen, aangezien we geen social media gebruiken voor AI Voor Alles, maar we vinden het zeker goed ogen!

Tot slot vinden wij het interessant om te zien hoe de tool voor het analyseren van concurrenten werkt. Hier krijg je namelijk goede inzichten wat betreft de concurrentie. Zo zie je wat goed scoort qua content en waar hun bezoekers vandaan komen.

Daarnaast zie je ook welke advertenties een concurrent draait. Dit inzicht is niet alleen interessant, maar ook eenvoudig af te lezen.

Hoe is de klantenservice van Adcreative.ai?

Voor deze review van Adcreative.ai hebben we ook de klantenservice getest.

Net als veel andere AI-tools heeft Adcreative.ai alleen de mogelijkheid voor contact via mail of de chat. Daar kijken we dus niet zo heel raar meer van op.

Maar hoe goed is die klantenservice dan via die kanalen?

Wat ons betreft niet zo bijzonder. We hebben een gratis proefversie genomen om alles te kunnen ontdekken, zonder direct geld uit te hoeven geven. Hier stond bij vermeld dat je deze gratis kon annuleren.

Wij dachten dit gedaan te hebben, maar waren blijkbaar te laat met annuleren. Vervolgens hebben we de klantenservice ingeschakeld. Het lukte om ons geld terug te krijgen, maar hier waren wel een aantal berichten voor nodig helaas.

Daarnaast hebben we ook een vraag gesteld over iets waar we niet uitkwamen. We wilden advertenties downloaden, maar dit lukte ons niet direct. De eerste medewerker begreep er zelf ook niet veel van. Gelukkig kon de tweede medewerker ons wel helpen.

Al met al is de klantenservice dus niet bepaald bijzonder te noemen. Het is er gelukkig wel en ze kunnen je helpen, maar echt heel soepel gaat dit niet helaas.

Hoeveel kost Adcreative.ai?

Adcreative.ai heeft een gratis proefversie. Deze duurt 7 dagen en is gratis te annuleren. Het enige nadeel is dat je direct betaalgegevens achter moet laten. Wees dus op tijd met annuleren als je niet verder wil met de AI-tool!

Verder heeft Adcreative.ai 3 betaalde abonnementen. De abonnementen verschillen in hoeveel credits je per maand krijgt, hoeveel merken je kunt toevoegen en hoeveel gebruikers er op het account kunnen.

Voor meer geld kun je voor meer merken content of advertenties maken en kun je met verschillende personen in hetzelfde account werken. De credits heb je nodig om gecreëerde content of advertenties te kunnen downloaden.

Dit zijn de 3 abonnementen die ze aanbieden:

  • Start ($21 per maand): Hiermee krijg je toegang tot alle functionaliteiten, maar kun je maar 1 merk in het account toevoegen en kun je slechts 1 iemand aan je account toevoegen. Je krijgt hier 10 credits per maand om content te downloaden.
  • Professional ($141 per maand): Hierbij krijg je hetzelfde als bij het start abonnementen, maar je kunt tot 5 merken toevoegen, tot 5 extra gebruikers toevoegen en krijg je 100 credits per maand.
  • Agency ($374 per maand): Dit plan is echt voor (grote) bedrijven. Je kunt hier tot 50 merken toevoegen, tot 20 extra gebruikers toevoegen en je kunt 500 credits per maand krijgen.

Review Adcreative AI (6)

Goed om te weten is dat je per plan ook nog af kunt wijken. Je kunt dan kiezen voor meer credits per maand en meer gebruikers die je toe kunt voegen. Met deze opties zit je qua prijs vaak tussen de bovengenoemde maandprijzen in.

Ook kun je ervoor kiezen om een abonnement voor een jaar te kiezen. Hierbij kan je korting oplopen tot 50%. Bedenk je wel goed of je direct voor een jaar vast wil zitten aan het abonnement, voordat je deze ook daadwerkelijk afsluit.

Onze review van Adcreative.ai samengevat

Als we onze review van Adcreative.ai samenvatten, kunnen we de volgende conclusie trekken.

Adcreative.ai is een mooie AI-tool voor het maken van content en advertenties. Daarnaast kun je mooie inzichten genereren in de prestaties van je concurrenten en in de prestaties van je eigen bedrijf. Dit maakt het een waardevolle tool.

Wel moet erbij vermeld worden dat deze tool niet voor iedereen geschikt is. Volgens ons is het vooral een groot hulpmiddel voor mensen die zelf niet goed zijn in het creëren van content of advertenties, of voor mensen die tijd willen besparen op het produceren van content en advertenties.

Wel kunnen de content en advertenties de meeste bedrijven helpen om meer klanten binnen te halen en zo meer omzet te genereren. Adcreative.ai kan namelijk ook handig zijn om de bestaande content en advertenties te verbeteren.

Probeer Adcreative.ai vooral zelf 7 dagen gratis om een inzicht te krijgen in wat het kan doen voor jou. Bevalt het je niet? Annuleer het abonnement dan op tijd!

Veelgestelde vragen

Wat kun je allemaal met Adcreative.ai?

Met deze AI-tool kun je van alles. Je kunt content en advertenties maken. Hierbij levert de tool jou AI gegenereerde suggesties voor titels, teksten, banners, samenstellingen van posts en meer.

Ook kun je inzichten krijgen met de tool. Je kunt inzicht krijgen in hoe je concurrenten het doen, hoe jouw advertenties presteren en waar de concurrentie zijn verkeer vandaan haalt.

Heeft Adcreative.ai een gratis proefperiode?

Ja, de tool heeft een gratis proefperiode van 7 dagen. Hierin kun je alles vrijblijvend testen.

Is de content die Adcreative.ai maakt goed?

Ja, over het algemeen is de content die wordt gecreëerd door de tool goed. De content is gericht op conversie en geoptimaliseerd door AI.

Bovendien kun je met A/B testen volgen welke content, gemaakt door de tool, beter presteert.

Wat kost Adcreative.ai?

Er zijn 3 abonnementen. Start, deze kost $21 per maand. Professional, deze kost $141 per maand. Agency, deze kost $374 per maand.

Je kunt zelf nog aanpassingen doen waardoor je abonnement anders is samengesteld en per maand meer/minder kost. Ook kun je een jaar abonnement nemen. Hierbij bespaar je tot 50% per maand op de abonnementskosten.