AI Humanizer: Onze top 3 AI-tools om teksten menselijk te maken

Tegenwoordig is het kinderlijk eenvoudig om een tekst met AI te schrijven. Steeds meer mensen doen dit dan ook.

Het schrijven van teksten met AI heeft ook een keerzijde. Zo scoren AI-teksten vaak minder goed op Google en social media. Ook kan het zo zijn dat een AI-tekst als plagiaat wordt gezien, bijvoorbeeld als je dit inlevert op school.

Om dit te voorkomen, kun je je teksten vermenselijken. Dit doe je het beste met een AI humanizer.

Logische vraag is dan: wat is de beste AI humanizer?

Wij hebben onze top 3 AI-tools op een rij gezet voor het vermenselijken van teksten. Lees snel verder om erachter te komen welke AI-tools dit zijn!

Wat is een AI Humanizer?

Een AI humanizer is een AI-tool waarmee je een tekst menselijk kunt maken. Deze AI-tool is in staat om te begrijpen wat een tekst kunstmatig maakt. Daarnaast is de AI-tool in staat om te begrijpen hoe het een tekst menselijker kan maken, zodat deze niet meer door een AI detector als AI content wordt gezien.

Door bovenstaande kennis juist toe te passen, kan een AI humanizer een tekst herschrijven, zodat deze als menselijk wordt ervaren. Een goede AI humanizer zorgt ervoor dat de herschreven tekst niet door AI detectors als AI content wordt gezien.

Waarom is het belangrijk om AI-teksten menselijk te maken?

AI-teksten zijn niet per se slecht. Integendeel, AI-teksten worden steeds beter. Het probleem is echter dat er ook steeds meer AI-tools zijn die AI-content kunnen herkennen.

Om die reden prikt bijvoorbeeld Google steeds makkelijker door AI-content heen. Google hecht waarde aan unieke en kwalitatief goede content. AI-content valt hier niet onder. Ditzelfde geldt overigens ook voor andere zoekmachines en social media kanalen.

Daarnaast kunnen studenten ook niet zomaar meer een verslag met AI schrijven. Je leraar kan immers heel eenvoudig controleren met een AI checker of je tekst door AI geschreven is.

Kortom, doordat het makkelijker is om AI-content te herkennen, wordt je sneller gepakt en gestraft voor het gebruik van AI. Daarom is het goed om een AI humanizer te gebruiken, zodat jou dit niet overkomt.

Onze top 3 AI Humanizer tools

Uiteraard zijn er al vele AI-tools op de markt waarmee je een tekst kunt vermenselijken. Dit maakt het voor jou niet gemakkelijker om de beste tool te vinden. Gelukkig helpen wij je graag. Hieronder vind je onze top 3 AI humanizer tools.

1. WriteHuman

AI Humanizer (2)

Als eerste hebben we WriteHuman. De naam zegt eigenlijk al wat deze tool doet. Menselijk schrijven.

De tool werkt vrij eenvoudig. Je plakt je tekst en laat deze vervolgens herschrijven. Binnen enkele seconden heb je een herschreven tekst die een stuk menselijker is en niet meer als AI-content aangemerkt wordt.

Helaas is WriteHuman niet gratis te proberen. De tool levert echter hoge kwaliteit teksten en is helemaal niet duur. Wat ons betreft zeker de moeite om eens te proberen. Mocht je twijfelen, vul dan eens een korte tekst in op de homepagina om de kwaliteit van de herschreven tekst te controleren.

2. Undetectable AI

AI Humanizer (3)

Als tweede hebben we Undetectable AI. Deze AI-tool is niet alleen geschikt voor het vermenselijken van teksten, maar ook als AI detector.

Ook deze tool is erg simpel in gebruik. Je pakt een tekst en plakt deze in de AI-tool. Vervolgens kun je de tekst controleren op AI of laten herschrijven. Vervolgens kun je nog laten controleren hoe aannemelijk het is dat je content met een van de meest populaire AI-tools is geschreven.

Ook deze tool is helaas niet gratis. Wel kun je de kwaliteit van herschreven teksten controleren door gebruik te maken van het voorbeeld op de homepagina. Wat verder interessant is, is dat je een eventueel abonnement af kunt stemmen op jouw behoeften. Zo weet je zeker dat je betaalt voor wat je nodig hebt.

3. StealthWriter

AI Humanizer (4)

Tot slot vertellen we je graag over StealthWriter. Deze AI-tool kan niet alleen teksten vermenselijken en detecteren, maar ook teksten vanaf 0 schrijven. Dit maakt StealthWriter iets breder georiënteerd dan de vorige 2 tools.

Deze AI-tool werkt eigenlijk hetzelfde als de vorige 2. Niet heel erg verrassend dus. Wat deze tool wel interessant maakt, is dat je kunt aangeven, op een schaal van 1 tot 10, hoe menselijk de tekst moet zijn. Dus als je een tekst deels wil menselijk wil laten lijken, dan is dat ook mogelijk met deze AI-tool.

Het mooie aan deze tool is dat je het gratis kunt proberen. Je hebt hier ook geen credit card voor nodig. Mocht het bevallen, dan kun je deze AI-tool voor een zeer schappelijke prijs per maand aanschaffen. Kortom, geen enkele reden om StealthWriter niet te proberen!