Alternatief ChatGPT: Deze tool is goedkoper en beter dan ChatGPT

De opkomst van AI ging hand in hand met de opkomst van ChatGPT. ChatGPT is in korte tijd dan ook enorm populair geworden. Met name de gratis versie van ChatGPT is erg populair.

Door het enorme gebruik van AI is de vraag naar AI natuurlijk flink gestegen. Dit heeft ertoe geleid dat er steeds meer alternatieven voor ChatGPT op de markt zijn.

Maar wat is nu het beste alternatief voor ChatGPT?

Wij zijn op onderzoek gegaan en hebben het beste alternatief voor ChatGPT gevonden. Lees snel verder om erachter te komen wat het beste alternatief voor ChatGPT is.

Wat is ChatGPT en wat kun je ermee?

ChatGPT is een chatbot, gemaakt door het bedrijf OpenAI. Je kunt deze chatbot allerlei vragen stellen of taken laten uitvoeren. De chatbot komt vervolgens met een antwoord of uitkomst, gebaseerd op een gigantische hoeveelheid data.

Doordat de AI-tool zich baseert op gigantische hoeveelheden data, kan de tool bijvoorbeeld eenvoudig iets analyseren, een tekst schrijven over een willekeurig onderwerp of een recept aanraden.

Daarnaast kun je ChatGPT ook zelf trainen. Op die manier leert de chatbot jouw stijl aan van communiceren. Op die manier kun je de chatbot trainen om op jouw manier te reageren op bijvoorbeeld mails.

TextCortex, het alternatief voor ChatGPT

Alternatief ChatGPT (2)

Bij onze zoektocht naar een goed alternatief hebben we er natuurlijk voor gezorgd dat het alternatief over vergelijkbare mogelijkheden beschikt.

In onze zoektocht zijn we veel verschillende AI-tools tegengekomen. Veel daarvan zijn specifiek gericht op 1 taak, waar de tool heel goed in is. Dat is natuurlijk top als je zoekt naar deze specifieke taak, maar dat is in onze ogen niet helemaal een waardig alternatief voor ChatGPT.

In onze ogen is TextCortex het beste alternatief voor ChatGPT. De reden daarvoor is dat je in de gratis versie van TextCortex gebruik kunt maken van GPT-4. Dit is het meest geavanceerde GPT-model op de markt op dit moment.

Op het moment dat je toegang wil tot GPT-4 via ChatGPT, betaal je $20 per maand. Dit is niet per se extreem veel geld, maar natuurlijk zonde van het geld als je elders gratis toegang kunt krijgen tot GPT-4.

Doordat TextCortex gebruik maakt van GPT-4, is het antwoord, vanuit de chatbot van TextCortex, over het algemeen beter.

De pluspunten van TextCortex

Het gebruik van TextCortex biedt een aantal mooie voordelen. Het zijn er eigenlijk te veel om allemaal om op te noemen. Hieronder willen we de belangrijkste voordelen toch even kort voor je op een rijtje zetten.

  • Gratis toegang tot GPT-4. Zelfs met de gratis versie heb je toegang tot GPT-4. Dit houdt in dat de antwoorden van de chatbot altijd gebaseerd zijn op de meest recente data.
  • Eenvoudig te koppelen aan je mail, social media accounts en meer. TextCortex biedt integraties met meer dan 4000 platformen. Door de AI-tool te koppelen aan je eigen platformen, kun je TextCortex eenvoudig gebruiken om taken uit te voeren, geheel volgens jouw stijl.
  • Eenvoudig professionele teksten schrijven. Doordat TextCortex in de basis is gericht op het schrijven van teksten, genereert het eenvoudig professionele teksten voor je. Deze zijn van betere kwaliteit dan de teksten die ChatGPT genereert.

Kortom, er zijn genoeg voordelen te noemen voor het gebruik van TextCortex als alternatief voor ChatGPT. Wil jij het zelf ook ervaren? Probeer TextCortex dan nu gratis!