AI-tools: Vind gratis en eenvoudig de beste AI-tools!

  Er zijn tegenwoordig al heel wat AI-tools op de markt. Daar komen elke dag weer nieuwe AI-tools bij. Ook voor jouw uitdaging is er een geschikt AI-gedreven hulpmiddel te vinden. Maar door al het aanbod is het niet altijd even makkelijk om de juiste AI-tool te vinden.

  Om je een handje te helpen, hebben we deze tool ontwikkeld. Je kunt eenvoudig aangeven waar je naar op zoek bent. Druk vervolgens op de knop en je krijgt de beste AI-tools te zien, op basis van onze ervaringen.

  Door op de naam van een AI-tool te klikken, word je doorverwezen naar de betreffende website. Op deze manier hoef je geen hele artikelen meer te lezen over wat er goed is aan een AI-tool, maar kun je zelf op onderzoek gaan.

  Wat zijn AI-tools?

  Een AI-tool is een online programma, oftewel software, wat gebruikt maakt van AI om een bepaalde uitkomst te genereren. Dit kan een tekst, afbeelding, code of zelfs een gehele website zijn. Er wordt dus gebruik gemaakt van AI om een taak voor je op te lossen.

  De meeste AI-tools zijn gericht op één specifieke taak. De software leert op basis van heel veel data hoe het jou zo goed mogelijk kan helpen. Uitzondering op de regel is ChatGPT. Deze chatbot kan je met haast al je vragen helpen!

  De beste AI-tools per categorie

  De term beste AI-tools is natuurlijk heel breed. Wat de beste tool is, is erg afhankelijk van wat je ermee wil doen. Om die reden hebben we de AI-tools ingedeeld per categorie.

  Als je wil weten wat de beste AI-tool is binnen een categorie, hoef je alleen maar aan te vinken in welke categorie je iets zoekt en onze tool laat je direct zien wat de beste AI-tools zijn in die categorie. Ideaal toch?

  Waarom deze tool?

  We werken zelf graag met tools op basis van Artificial Intelligence. We hebben alleen ervaren dat als je via Google zoekt, dat er allerlei artikelen naar boven komen met heel veel tekst. Deze tekst staat vaak vol met punten die op de betreffende website ook omschreven worden.

  Om deze tekst over te kunnen slaan, zien wij graag een lijst met alleen de namen. Vervolgens bepalen we dan zelf, middels de website, of het is wat we zoeken.

  Omdat zoiets nergens op het internet te vinden is, hebben we besloten om deze zelf te ontwikkelen, zodat je in één oogopslag kunt vinden waar je naar zoekt. We hebben dus eigenlijk dat wat we zelf missen, ontworpen om mensen, die hetzelfde ervaren, te helpen.

  Op basis waarvan worden de AI-tools getoond?

  Wij verwerken alles in deze tool op basis van onze eigen ervaring. De uitkomst bestaat uit een lijst met AI-tools, in de betreffende categorie, die gebaseerd is op wat wij als goed of prettig ervaren.

  Er zijn natuurlijk nog veel meer AI-tools te vinden op het internet. Deze zijn (nog) niet verwerkt in de tool hierboven. We proberen wel elke week weer nieuwe dingen uit en zullen alles wat wij als goed of prettig ervaren, zo snel mogelijk toevoegen aan de tool.

  Op deze manier willen we jou zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van de juiste AI-tool voor jouw probleem of uitdaging.